Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Novi Sad
27.08.2019.
11:54 > 12:31
Stanovnici nekoliko zgrada na Adicama požalili su se da imaju manjak kontejnera, a u "Čistoći" navode da je obaveza investitora da obezbedi posude za komunalni otpad.
  • Ogorčen stanar

    28.08.2019 20:17
    Pritisak vode
    Pored svih navedenih problema, postoji i problem sa pritiskom vode u cevima, pogotovo u letnjem periodu, na viši spratovima zbog niskog pritiska u periodu od 18h do 24h nema tople vode...
  • /

    28.08.2019 09:49
    /
    @eho
    olovo je izuzetno toksicno.
    utice na ljudsku psihu

    ovoj drzavi je naveci neprijatelj ona sama
  • ?

    27.08.2019 23:46
    ?
    Zar niko ne shvata da podzemni kontejneri nisu dobro rešenje. Dok se komunalni veliki kontejneri ne budu redovno postavljali na sada već dobro poznatim lokacijama davićemo se u smeću. Totalna bezidejnost rukovodstva čistoće. I jedno pitanje za rukovodstvo gde su čuvari kontejnera?
  • eho

    27.08.2019 18:41
    komentar
    Ima tu još mnogo problema odnošenje smeća , korov ,autobuska linija 6 pojavio se i problem sa topljenim olovom čiji se miris oseća širom Adica .sada kada su ovo sparni dani nemoguće je disati izaziva glavobolju,vrtoglavicu,sušenje usta i tako dalje. Shodno problemu obratio sam se Komunalnoj inspekciji i podneo prijavu rečeneo mi je da je to slućaj za Ekološku inspekciju medjutim oni se u opšte ne oglašavaju i sada jednostavno ću morati pozvati sredstva javnog informisanja upomoć.








  • /

    27.08.2019 17:44
    /
    kakve su ono cudne terase na slici?
    ograda terase ide oko nekog zida koji pridrzava gornju terasu i taj deo iza zida nije funkcionalan

    ko je odobrio i ko je kupio takvo .ranje?
  • Maja

    27.08.2019 16:40
    Sad će izbori pa će se sve očistiti.
    Meni nije jasno zašto je cena odnošenja smeća ista u gradu i u Adicama. U centru se svaki dan prazne kontejneri a u Adicama dva puta nedeljno.
    Što se tiče ovih "žutih zgrada" ova ulica liči na deponiju. Smrad se širi ulicom, smeće oko kontejnera, a oko 50 dece deset metara niže se igraju i udišu to. Nemaju gde, moraju tu. Ne bacaju ljudi pored kontejnera, nego su kontejneri prepuni svaki dan, a sakupljači sirovina to razbacaju kada traže šta im treba.
  • Saša

    27.08.2019 15:31
    Ono što je neverovatno je da u ovom gradu ne postoji apsolutna nikakva ideja šta sa smećem i gde staviti kontejnere. Prave se zgrade, a gde sa smećem i kontejnerima, niko ne zna! Kod mene na Podbari, oko kontejnera ima smeća za bar još jedan kontejner. Donedavno su kontejnere stanari zgrada vozali po ulici i premeštali kako kome smrdi, dok nije nađena napuštena kuća kao kompromisno rešenje između stanara dve zgrade. Znate zašto je tako? Zato što nigde nije ucrtano gde je to investitor morao da postavi kontejnere i koliko komada i kolike zapremine. Pogledajte planove detalje regulacije. I nisu baš toliko detaljni, reklo bi se. Sve regulišu, osim mesta za kontejnere.
  • dzungla

    27.08.2019 13:23
    Divljina
  • A

    27.08.2019 13:15
    A
    Adice liče na deponiju, Šumska ulica puna korova ,samo jednom košeno , puna smeća ,oko novih zgrada ruglo, svuda razbacano smeće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna